Lokaal nieuws woensdag 22 mei 2019 Bron: Ketelmakerij

Inloopavonden 2019

Vanwege de aanloop en de interesse in de woningen van Ketelmakerij organiseren we ook deze zomer extra inloopavonden. Iedere twee weken op donderdag is er een inloopavond. U kunt dan bij ons terecht voor al uw vragen over het wonen in Ketelmakerij en vragen naar het beschikbare woningaanbod. Het kan ook zijn dat u specifieke vragen heeft. Dus overweegt u een woning te kopen in Ketelmakerij? Bezoek dan onze inloopavonden. Check de data!

Inloopavond iedere twee weken

De inloopavonden vinden steeds plaats op donderdag: 23 mei, 6, 20 en 27 juni, 4 en 18 juli, 1, 15 en 29 augustus. Deze data zijn onder voorbehoud.

19.00 - 21.00 uur bij Bert Bimmel makelaardij, Badhuisstraat 16 (Vlissingen). Kom langs. De koffie staat klaar!

Bestemmingsplan en omgevingsvergunning

Wij kunnen u inmiddels goed nieuws brengen over het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning. Deze zijn resp. 11 en 12 oktober jl. door de gemeente vastgesteld c.q. verleend en inmiddels onherroepelijk geworden.

De bouw van fase 1 Ketelmakerij start medio juni 2019. De start van de bouw is van fase 2 is mede afhankelijk van het tijdig behalen van het verkooppercentage.

Beschikbaar aanbod

Kijk hier op de website voor het beschikbare aanbod. Oriënteer u en stel uw vragen. Tijdens of buiten kantooruren of op de inloopavond. Wist u al dat alle woningen in Ketelmakerij standaard zijn voorzien van een keuken van Bruynzeel en modern sanitair van Villeroy & Boch? 
Na oplevering bent u dus heel snel woonklaar en het grote genieten kan beginnen.

 

 

Meer weten over Ketelmakerij

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden