Lokaal nieuws donderdag 12 december 2019 Bron: Ketelmakerij

Eerste Inloopavonden 2020

Ook in het eerste kwartaal van 2020 organiseren we inloopavonden. Tijdens de inloopavonden kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over het wonen in Ketelmakerij en vragen naar het beschikbare woningaanbod. Het kan ook zijn dat u specifieke vragen heeft. Dus overweegt u een woning te kopen in Ketelmakerij? Bezoek dan onze inloopavonden. Check de data!

Data

De eerste inloopavonden vinden steeds plaats op donderdag: 2 en 16 januari, 20 februari, 5 en 19 maart. Deze data zijn onder voorbehoud.

Tijd: 19.00 - 21.00 uur

Locatie: Bert Bimmel makelaardij, Badhuisstraat 16 (Vlissingen).

Kom langs. De koffie staat klaar!

Beschikbaar aanbod

Bekijk hier direct het beschikbare aanbod. Oriënteer u en stel uw vragen. Tijdens of buiten kantooruren of op de inloopavond. Wist u al dat alle woningen in Ketelmakerij standaard zijn voorzien van een keuken van Bruynzeel en modern sanitair van Villeroy & Boch? Na oplevering bent u dus heel snel woonklaar en het grote genieten kan beginnen.

Meer weten over Ketelmakerij

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden