Ketelmakerij

Vlissingen
Toekomstig aanbod

€ 265.000,- tot € 379.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 156m2

Over dit project

DE KETELMAKERIJ

INDUSTRIEEL WONEN AAN DE KADE

Heeft u altijd al willen wonen in een omgeving met de sfeer van een industriële haven? Aan Het Dok wat de komende jaren volledig wordt omgevormd tot gezellige woonbuurt aan het water van de Westerschelde? Dan wordt het hoog tijd dat u kennismaakt met de Ketelmakerij, een nieuw deelgebied in het Scheldekwartier van Vlissingen, waar u straks heerlijk kunt leven en genieten van de stad aan het water!

Aan deze historische kade van Het Dok, op loopafstand van het centrum van Vlissingen, zullen de komende jaren 14 royale kadewoningen, 43 robuuste eengezinswoningen, 26 appartementen met ruime balkons aan het water, 2 woon- werkunits en 1 bijzondere stadswoning worden gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ketelmakerij
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
86
Prijs
€ 265.000,- tot € 379.900,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden