Ketelmakerij

Vlissingen - Groot-Abeele
Actueel aanbod

€ 265.000,- tot € 379.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 156m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

DE KETELMAKERIJ I HISTORISCH WONEN

VERKOOP GESTART!

Heeft u altijd al willen wonen in een voormalige industriële haven, die de komende jaren volledig wordt omgevormd tot gezellige woonbuurt aan het water van de Schelde? Dan wordt het hoog tijd dat u kennismaakt met de Ketelmakerij, een nieuw deelgebied in het Scheldekwartier van Vlissingen, waar u straks heerlijk kunt leven en genieten van de stad én het water!

Het openbaar gebied in het Scheldekwartier wordt hoogwaardig en stoer heringericht met een knipoog naar het industriële verleden. Het robuuste karakter van de nieuwbouw wordt doorgetrokken op straat. Stoer wonen op de werf!

Woningtypen
Aan de historische kade van Het Dok, op loopafstand aan de rand van het centrum van Vlissingen, worden de komende periode gefaseerd 14 royale Kadewoningen met achtertuin én dakterras, 43 robuuste eengezinswoningen met zonnige tuinen, 26 appartementen met ruime zonnige balkons aan Het Dok, 2 woon-werkwoningen en 1 bijzondere Stadswoning met dakterras gebouwd. De verkoop en bouw zal in meerdere fasen verlopen.

Geïnteresseerd in dit project? U kunt zich nu inschrijven voor een van de woningen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ketelmakerij
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
86
Prijs
€ 265.000,- tot € 379.900,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden