Claverveld

Vlissingen
Actueel aanbod

€ 187.500,- tot € 439.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 179m2
Kaveloppervlak
160 - 1741m2
Inhoud
470 - 716m3

Over dit project

Buitengewoon, groen wonen in Vlissingen
Claverveld, de nieuwste woonwijk van Vlissingen, ligt in de prachtige Walcherse streek waarin de Zeeuwse natuur en het landschappelijk wonen verweven zijn. Een eigen wijkje met een kleinschalige opzet, een groene laan en natuurlijke watergangen. Een locatie als deze, gelegen tussen West-Souburg en Vrijburg in Vlissingen, verdient het om uniek te zijn. Niet enkel nu, maar ook in de toekomst. Daarom is er in Claverveld volop ruimte voor ruimte, groen en krijgen de toekomstbestendige woningen een alternatief duurzaam energiesysteem.

De toekomstige bewoners hebben meegedacht bij het ontwerp van de woningen en de wijk. Waar we begin 2017 begonnen met meedenksessies om de wijk vorm te geven, verwachten we in 2019 de eerste nieuwe bewoners van Claverveld.

Nieuwbouw huizen met landelijke architectuur
De architectuur ontleent haar inspiratie aan het Walchers landelijke wonen met herkenbare, robuuste en ingetogen vormen. Voor de eerste fase zijn Zeeland Wonen en AM Zeeland geselecteerd voor de projectmatige ontwikkeling van circa 55 woningen. Zij bouwen eigentijdse nieuwbouw woningen met weids uitzicht over het water en de aangrenzende parken. De gemeente biedt vrije kavels aan waar men een eigen woning kan bouwen met een Walchers landelijk karakter.

Fase 1A nu in verkoop!
De verkoop van de eerste fase van Claverveld is van start gegaan. Neem contact op met de makelaars voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Claverveld
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
85 (waarvan 36 beschikbaar)
Prijs
€ 187.500,- tot € 439.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden