Lloyds

Vlissingen - Vlissingen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 104m2
Inhoud
343 - 350m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Wonen in het hart van het Scheldekwartier in Vlissingen
BINNENKORT IN VERKOOP | 18 koopwoningen

Ben jij verknocht aan de zee? En voelt de kust écht als jouw thuishaven? Dan kun je nu je anker uitgooien bij Lloyds in het Vlissingse Scheldekwartier. 

PRESALE
Vanaf volgende week kun je inschrijven voor de presale en jouw woningvoorkeur aangeven!

In dit groeiende en aantrekkelijke woongebied verrijzen achttien duurzame eengezinswoningen. De rij- en hoekwoningen bestaan uit twee blokken: één van 7 woningen en één van 11 woningen. 

Als bewoner van Lloyds woon je op een unieke locatie waar je alles vindt wat je hartje begeert. De woningen zijn gelegen aan de Baloeranstraat, letterlijk om de hoek van de haven. Bovendien ligt het centrum van Vlissingen op loopafstand, evenals het strand waar je uitkijkt over de machtige zee. 
Lloyds telt achttien duurzame eengezinswoningen in een landelijke en eigentijdse sfeer. De woningen zijn gelegen in een karaktervol en dynamisch woongebied. Vanzelfsprekend zijn de woningen uiterst duurzaam, wat je direct merkt in je portemonnee en aan het dagelijkse wooncomfort.

Aanbod
Alle woningen hebben een achtertuin, drie verdiepingen en een woonoppervlakte van circa 100 m². Bovendien geniet je van een open woonkamer die direct in verbinding staat met de keuken. Er is een keuzemogelijkheid voor 2 of 3 slaapkamers. 

Kenmerken van de rij- en hoekwoningen
•Woonoppervlakte vanaf 100 m²
•Veel lichtinval 
•Twee of drie (slaap)kamers op de eerste verdieping
•Badkamer 
•Fijne achtertuin
•Ruime hal bij binnenkomst met een vaste trap
•Ruime tweede verdieping met mogelijkheid tot extra slaapkamer

De woningblokken worden voorzien van een rijke detaillering en verschillende kleuren metselwerk. Dit zorgt voor een verrassend, herkenbaar, maar toch eenduidig straatbeeld. De overgang tussen de woningen en de openbare ruimte aan de voorgevel wordt gemarkeerd door een karaktervolle Delftse stoep.  

Zie jij jezelf hier al wonen?
Klik dan op de knop belangstelling en maak een account aan. Hier kun je vrijblijvend jouw woonwensen doorgeven! Uiteraard houden we je vanaf dan ook op de hoogte van alle ontwikkelingen van Lloyds.

PRESALE
Vanaf volgende week kun je inschrijven voor de presale en jouw woningvoorkeur aangeven!
Meer informatie over de presale is terug te vinden onder downloads>documenten.

Vragen?
Stel ze gerust! De makelaars van Bert Bimmel Makelaardij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. 
E   makelaar@bertbimmel.nl
T   0118-414014

Wonen aan in het Scheldekwartier
In het Scheldekwartier vind je een unieke mix van zee, schepen en de binnenstad. Hier ben je omringd door water, maar ook door diverse voorzieningen in de buurt. Van winkels, scholen tot horeca en natuurlijk het havengebied. Bovendien is Vlissingen te voet en met de fiets goed bereikbaar en ben je bijzonder mobiel dankzij twee NS-stations in de buurt en de directe aansluiting met de A58.
In de buurt

Vlissingen, jouw winkelstad
Vlissingen is een kleine, maar fijne winkelstad vol historie. Verken de sfeervolle straten met lokale, ambachtelijke winkels, gezellige cafés en restaurants. En tussen de geplaveide straten ontdek je ook verrassende modeboetiekjes, ambachtelijke juweliers en kunstgaleries die oog hebben voor lokaal talent. Dit, en nog veel meer, maakt Vlissingen tot een stadje waar een heerlijke wind van creativiteit en originaliteit waait.

Wat is Fijn Wonen?
Fijn Wonen is een duurzaam en innovatief woonproduct van Van Wijnen. De woningen die onder dit merk worden gerealiseerd zijn kwalitatief, zitten vol variatie en bovendien betaalbaar. De woningen kennen daarnaast een korte bouwtijd op locatie, waardoor er minder CO2 uitgestoten wordt. Fijn voor jou en fijn voor het milieu. De fundering en de begane grondvloer worden als eerste op de bouwplaats gelegd. Hierna wordt het casco van de woning binnen no-time geplaatst, inclusief sanitair en technische installatie. De onderdelen van de woning komen als kant-en-klare elementen uit onze gerobotiseerde woningfabriek in Heerenveen. Ook de gevels van de woningen worden hier gemaakt met behulp van een metselrobot. Door deze techniek toe te passen bij het plaatsen van de gevelstenen zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om architectuurstijlen. En op deze manier creëren we mooie straten, buurten en wijken waarin het fijn wonen is. De woningen zijn duurzaam, gasloos en voorzien van een warmtepomp. Al onze verschillende woningtypes zijn daarnaast vooraf volop getest waardoor we de kwaliteit goed kunnen waarborgen. De woningen van Fijn Wonen zijn uitvoerig getest en daarmee gecertificeerd, van ontwerp tot productie en assemblage. Zo weet je zeker dat wat je koopt, van de beste kwaliteit is.

Van aankoop tot oplevering
Een nieuwbouwwoning kopen is best spannend. Er komt immers veel op je af. Er moet in korte tijd van alles geregeld worden. En ondertussen ga je kiezen hoe je wilt wonen. Dan is het fijn dat je een vast contactpersoon hebt om al je woonwensen mee te bespreken. In het begin van het aankooptraject is dat de verkoopmanager en/of makelaar. Na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst heb je een vast aanspreekpunt voor alle vragen rond de afwerking en oplevering van je nieuwbouwwoning: de Fijn Wonen-coach. Zo sta je er na de aankoop van je nieuwe woning niet alleen voor. De communicatie met je Fijn Wonen-coach verloopt via het online kopersportaal. Je ontvangt van je coach een e-mail om jouw account te activeren na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lloyds
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden