Lloyds

Vlissingen - Vlissingen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 104m2
Inhoud
343 - 350m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Wonen in het hart van het Scheldekwartier in Vlissingen

Ben jij verknocht aan de zee? En voelt de kust écht als jouw thuishaven? Dan kun je nu je anker uitgooien bij Lloyds in het Vlissingse Scheldekwartier. 

In dit groeiende en aantrekkelijke woongebied verrijzen achttien duurzame eengezinswoningen. De rij- en hoekwoningen bestaan uit twee blokken: één van 7 woningen en één van 11 woningen. 

Als bewoner van Lloyds woon je op een unieke locatie waar je alles vindt wat je hartje begeert. De woningen zijn gelegen aan de Baloeranstraat, letterlijk om de hoek van de haven. Bovendien ligt het centrum van Vlissingen op loopafstand, evenals het strand waar je uitkijkt over de machtige zee. 
Lloyds telt achttien duurzame eengezinswoningen in een landelijke en eigentijdse sfeer. De woningen zijn gelegen in een karaktervol en dynamisch woongebied. Vanzelfsprekend zijn de woningen uiterst duurzaam, wat je direct merkt in je portemonnee en aan het dagelijkse wooncomfort.

Aanbod
Alle woningen hebben een achtertuin, drie verdiepingen en een woonoppervlakte van circa 100 m². Bovendien geniet je van een open woonkamer die direct in verbinding staat met de keuken. Er is een keuzemogelijkheid voor 2 of 3 slaapkamers. 

Kenmerken van de rij- en hoekwoningen
•Woonoppervlakte vanaf 100 m²
•Veel lichtinval 
•Twee of drie (slaap)kamers op de eerste verdieping
•Badkamer 
•Fijne achtertuin
•Ruime hal bij binnenkomst met een vaste trap
•Openslaande deur naar de tuin.
•Ruime, vrij in te delen tweede verdieping

De woningblokken worden voorzien van een rijke detaillering en verschillende kleuren metselwerk. Dit zorgt voor een verrassend, herkenbaar, maar toch eenduidig straatbeeld. De overgang tussen de woningen en de openbare ruimte aan de voorgevel wordt gemarkeerd door een karaktervolle Delftse stoep.  

Zie jij jezelf hier al wonen?
Klik dan op de knop belangstelling en maak een account aan. Hier kun je vrijblijvend jouw woonwensen doorgeven! Uiteraard houden we je vanaf dan ook op de hoogte van alle ontwikkelingen van Lloyds.

Vragen?
Stel ze gerust! De makelaars van Bert Bimmel Makelaardij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. 
E   makelaar@bertbimmel.nl
T   0118-414014

Wonen aan in het Scheldekwartier
In het Scheldekwartier vind je een unieke mix van zee, schepen en de binnenstad. Hier ben je omringd door water, maar ook door diverse voorzieningen in de buurt. Van winkels, scholen tot horeca en natuurlijk het havengebied. Bovendien is Vlissingen te voet en met de fiets goed bereikbaar en ben je bijzonder mobiel dankzij twee NS-stations in de buurt en de directe aansluiting met de A58.
In de buurt

Vlissingen, jouw winkelstad
Vlissingen is een kleine, maar fijne winkelstad vol historie. Verken de sfeervolle straten met lokale, ambachtelijke winkels, gezellige cafés en restaurants. En tussen de geplaveide straten ontdek je ook verrassende modeboetiekjes, ambachtelijke juweliers en kunstgaleries die oog hebben voor lokaal talent. Dit, en nog veel meer, maakt Vlissingen tot een stadje waar een heerlijke wind van creativiteit en originaliteit waait.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lloyds
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden