Terug naar Project

Boerderette

Algemeen
Genieten van het groen en de ruimte doet u in deze 3-onder-1 kapwoning met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 140 m2 en standaard 4 slaapkamers! Met dit type kiest u voor ruimte en vrijheid die u normaliter qua omvang niet snel zal ervaren bij een 3-onder-1 kapwoning. De mogelijkheid tot garage bij de hoekwoningen maakt dit gevoel compleet. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De woning wordt voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energieneutraal gebouwd en is het gebouw gebonden energiegebruik nihil. U kunt bij het kopen van deze energie neutrale woning bij de meeste banken tot wel € 25.000,- meer lenen en wordt er door diverse banken rentekorting verschaft.

Architectuur
De architectuur grijpt terug naar het Zeeuwse landschap met Walcherse boerderijen. Hierbij is de interpretatie van het gevoel van landelijk, groen en rustig wonen in hoofdvormen omgezet naar architectuur met een moderne uitstraling. In het type Boerderette is de nadruk gelegd op de 'Zeeuwse boerderij’, herkenbaar aan de vorm met zadeldak vanaf de 1e verdieping en het typische gebruik van rabatdelen als gevelbekleding.

Indeling
U betreedt de woning via de hal, welke toegang verschaft tot een ruime woonkamer met woonkeuken op de begane grond. Door de ruimte, heeft u meerdere indelingsmogelijkheden. Bij de hoekwoningen van dit type betreedt u de woning aan de zijkant, waardoor u de begane grond echt ervaart als twee separate verblijfruimten; een royale en lichte woonkamer én een tuingerichte woonkeuken. Met een binnenmaat van maar liefst 5,70 meter meet deze woning zich qua ruimte gemakkelijk met standaard 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen op de woningmarkt.
De ruimte die u op de begane grond ervaart, zult u ook ervaren op de verdiepingen. Want met 4 ruime slaapkamers biedt dit type uitstekend ruimte voor een groot gezin. Zelfs dan zijn er wellicht nog ruimten over voor het inrichten van een werk- of hobbykamer. De badkamer is centraal gelegen op de 1e verdieping en biedt verschillende indelingsmogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 259.900,-
Kavel 160 m2
Woonoppervlakte 140 m2
Inhoud 537 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
A1 - 285 m2 140 m2 4 559 m3 Verkocht
A2 € 259.900,- 160 m2 140 m2 4 537 m3 Koop in Optie
A3 - 278 m2 140 m2 4 559 m3 Verkocht