Terug naar Project

Het Buitenhuis

Algemeen
Prachtig landelijk wonen doet u in deze royale 2-onder-1 kapwoning met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 195 m2 en standaard 5 slaapkamers! Met dit type kiest u voor luxe, ruimte en vrijheid die u normaliter enkel gewend bent bij een vrijstaande woning. Een inpandige garage maakt dit gevoel compleet. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De woning wordt voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energieneutraal gebouwd en is het gebouw gebonden energiegebruik nihil. U kunt bij het kopen van deze energie neutrale woning bij de meeste banken tot wel € 25.000,- meer lenen en wordt er door diverse banken rentekorting verschaft.

Architectuur
De architectuur grijpt terug naar het Zeeuwse landschap met Walcherse boerderijen. Hierbij is de interpretatie van het gevoel van landelijk, groen en rustig wonen in hoofdvormen omgezet naar architectuur met een moderne uitstraling. In het type Buitenhuis is de nadruk gelegd op de verbinding binnen met buiten, direct zichtbaar bij binnenkomst door de bijzonder ruime woonkamer, met aan weerszijden raampartijen over de gehele breedte van de uitbouw. U bent hierdoor altijd verbonden met buiten, waarbij elke positie in de woonkamer/woonkeuken een unieke doorkijk biedt op het landschap.

Indeling
U betreedt de woning via een royale hal, welke toegang verschaft tot de woonkamer en woonkeuken met een speelse indeling. Met een breedte tot maar liefst 10 meter en in combinatie met de raampartijen zult u deze ruimte als enorm licht ervaren. De woonkamer is verbonden met de woonkeuken, waar alle ruimte wordt geboden voor bijvoorbeeld een kookeiland. Zelfs met een kookeiland is er door de omvang nog plek voor een grote eettafel met vrij uitzicht op uw tuin, wat ongetwijfeld een favoriete plek in uw woning wordt.
De inpandige garage is ideaal te gebruiken als parkeerruimte voor uw auto, maar kan uiteraard ook toegepast worden voor diverse andere doeleinden. De interne verbinding van de garage naar de woning zorgt voor vele mogelijkheden van gebruik maar levert vooral ook het gemak van binnendoor.
De ruimte die op de begane grond ervaart, zult u ook ervaren op de verdiepingen. Want met 5 slaapkamers, is dit type onderscheidend in het geheel en biedt uitstekend ruimte voor een groot gezin. Geen 5 slaapkamers benodigd? Dan zijn deze lichte en ruime kamers ideaal te gebruiken als werk- of hobbykamer. De royale badkamer beschikt over voldoende ruimte voor meerdere indelingsmogelijkheden. De 2e verdieping biedt de mogelijkheid voor een 2e badkamer, wat de verdieping ideaal maakt voor een gezin met meerdere kinderen.

Voor deze woning neemt u contact op met Schinkel de Weerd (0118-460300)

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 392.900,-
Kavel 330 m2
Woonoppervlakte 152 m2
Inhoud 627 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
A6 - 330 m2 177 m2 5 722 m3 Verkocht
A7 - 330 m2 152 m2 4 627 m3 Verkocht
B1 - 330 m2 177 m2 5 722 m3 Verkocht
B2 € 392.900,- 330 m2 152 m2 4 627 m3 Koop in Optie
C11 - 363 m2 177 m2 5 722 m3 Verkocht