Actueel

Nieuws

Inloopavonden 2019 Lokaal nieuws woensdag 22 mei 2019

Inloopavonden 2019

Vanwege de aanloop en de interesse in de woningen van Ketelmakerij organiseren we ook deze zomer extra inloopavonden. Iedere twee weken op donderdag is er een inloopavond. U kunt dan bij ons terecht voor al uw vragen over het wonen in Ketelmakerij en vragen naar het beschikbare woningaanbod. Het kan ook zijn dat u specifieke vragen heeft. Dus overweegt u een woning te kopen in Ketelmakerij? Bezoek dan onze inloopavonden. Check de data!

Inloopavond iedere twee weken

De inloopavonden vinden steeds plaats op donderdag: 23 mei, 6, 20 en 27 juni, 4 en 18 juli, 1, 15 en 29 augustus. Deze data zijn onder voorbehoud.

19.00 - 21.00 uur bij Bert Bimmel makelaardij, Badhuisstraat 16 (Vlissingen). Kom langs. De koffie staat klaar!

Bestemmingsplan en omgevingsvergunning

Wij kunnen u inmiddels goed nieuws brengen over het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning. Deze zijn resp. 11 en 12 oktober jl. door de gemeente vastgesteld c.q. verleend en inmiddels onherroepelijk geworden.

De bouw van fase 1 Ketelmakerij start medio juni 2019. De start van de bouw is van fase 2 is mede afhankelijk van het tijdig behalen van het verkooppercentage.

Beschikbaar aanbod

Kijk hier op de website voor het beschikbare aanbod. Oriënteer u en stel uw vragen. Tijdens of buiten kantooruren of op de inloopavond. Wist u al dat alle woningen in Ketelmakerij standaard zijn voorzien van een keuken van Bruynzeel en modern sanitair van Villeroy & Boch? 
Na oplevering bent u dus heel snel woonklaar en het grote genieten kan beginnen.

 

 

Verkoop Ketelmakerij fase 2 in volle gang! Lokaal nieuws woensdag 22 mei 2019

Verkoop Ketelmakerij fase 2 in volle gang!

De verkoop van het nieuwe aanbod in Ketelmakerij is volop in uitvoering. Van de 23 Eengezinswoningen en één woon-werkwoning zijn er nog 9 beschikbaar.  Zorg dus dat je erbij bent! Bert Bimmel Makelaardij, Badhuisstraat 16 te Vlissingen.

Informatie & afwerking

De verkoopprijzen starten vanaf  € 250.000,- vrij op naam. Een volledig informatiepakket kunt u ophalen op het kantoor van Bert Bimmel Makelaardij. Een mailtje is genoeg om de informatie digitaal toegestuurd te krijgen. Alle woningen zijn standaard voorzien van modern sanitair van Villeroy & Boch, een complete keuken van Bruynzeel, PV panelen op het dak en een privé parkeerplaats op het binnenterrein.

Stoer en maritiem wonen

Het aanbod van fase 2 ligt, net als de woningen van fase 1, in het fraaie carré-vormige complex van Ketelmakerij. De woningen liggen rondom het afgesloten privé parkeerterrein. Aan jou de keuze welk woningtype bij je past en in elk geval woon je altijd aan of dicht bij Het Dok in de stoere, maritieme sfeer van het Scheldekwartier. Een unieke woonlocatie vol historie.

Blok D zeven eengezinswoningen

Het kleinschalige blok D ligt aan de gezellige Hellingbaan bij Het Dok. Bij blok D springt de pleinachtige setting aan de voorzijde eruit; een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en waar de kinderen veilig spelen.

De woningen zijn daarnaast wat dieper dan de woningen in blok A1 zodat er meer dan voldoende leefruimte is voor jou, je huisgenoten en je bezoek. Blok D biedt veel woongenot op een fijne locatie in een gave woning. Leuk detail: in de gevel is op speelse wijze Zeeuws kant verwerkt.

Blok A1 16 eengezinswoningen

De woningen in blok A1 hebben een zonnige achtertuin op het zuiden. Hier geniet je van een gezellige BBQ of lees je in de zon een boek aan het einde van een drukke werkdag.

De woningen zijn breder dan de woningen in blok D en bieden nét die extra ruimte zodat je royaal en net iets makkelijker je interieur kwijt kunt. De uitstraling van de woningen laat niets te wensen over: ze zijn robuust van uitstraling en het Zeeuwse kant op de gevel is die knipoog naar het rijke verleden van Vlissingen.

Wonen en werken onder één dak

De woon- werkwoning is inmiddels door een enthousiaste koper verworven en krijgt een mooie representatieve invulling.

Website

Op deze website zullen we de komende maanden steeds actuele informatie geven.

Vragen?

Neem dan contact op met Bert Bimmel makelaardij. Zij helpen je graag verder. Zit je overdag wat lastig? Periodieke inloopavonden bieden daarvoor een prettige oplossing.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden