Souburg-Noord

Vlissingen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Oost-Souburg biedt een balans tussen de dorpse gemoedelijkheid en stedelijke voorzieningen. Aan de noordzijde wordt verder gebouwd aan Souburg-Noord, een wijk die zich kenmerkt als een samenhorige wijk waar veel ruimte zal zijn voor groen en water. Het Walcherse landschap zal op iedere plek in de wijk te beleven zijn. Een belangrijke rol in Souburg-Noord is duurzaamheid, dit is terug te zien in een gasloze wijk. Daarnaast krijgen alle te realiseren woningen een zeer goede isolatie, wordt er optimaal gebruik gemaakt van zonnewarmte en worden voorzien van een warmtepomp. Deze verwarmt de woning en het warme tapwater met de helft van de energie in vergelijking met de traditionele HR gasgestookte combiketel.
Nu fase 1 van Souburg-Noord met de projecten ‘Kroonjuweel’ en ‘Valkhof’ afgerond wordt, kan gestart worden met de 2de fase. In de eerste helft van 2019 worden de plannen door de gemeente Vlissingen in samenwerking met Marsaki en AM gepresenteerd. Net als in de eerste fase is er een mix voorzien van projectmatige woningen en vrije kavels.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Souburg-Noord
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
143
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden