Souburg-Noord

Vlissingen - Groot-Abeele
Actueel aanbod

€ 213.000,- tot € 499.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 158m2
Kaveloppervlak
116 - 850m2
Inhoud
414 - 720m3

Over dit project

Aan de rand van het Zeeuwse landschap tussen Middelburg en Vlissingen, aan de noordkant van Oost-Souburg verrijst een karaktervolle nieuwbouwwijk die opgaat in de groene omgeving. Door de kleinschalige, dorpse opzet en natuurlijke situering aan de rand van een meer wordt wonen puur genieten.

Het gemoedelijke, dorpse karakter van Oost-Souburg wordt doorgetrokken in de bouwstijl en gebiedsontwikkeling. Roodbruine bakstenen en klassieke details geven de architectuur haar unieke uitstraling. De ruimtelijke, groene opzet met veel ruimte voor natuurlijke elementen maakt de wijk een met de natuur. Het park aan de overkant van het meer is een ontmoetingsplek voor jong en oud. In het park komen leren en ontdekken samen door ruimte voor buitenklassen, landelijke inrichting en eetbare beplanting. Het sportveld, uitkijkpunt en steiger brengen alle generaties van de wijk samen. Samen eten, leren en genieten krijgt in Souburg Noord een geheel nieuwe dimensie!

De woningen zijn opvallend divers. Gemoedelijke rijwoningen, karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen en de 16 vrije kavels zijn ideaal voor gezinnen van jong tot oud. Met uitgebreide speelruimte in de wijk, de brede school, supermarkten en sportfaciliteiten op loopafstand en stadscentra Middelburg en Vlissingen binnen fietsafstand is dit de ideale uitvalsbasis voor het hele gezin. Aan de idyllische waterkant verrijzen appartementen en waterwoningen die rust en weids uitzicht bieden. Met uitgebreide faciliteiten en breed aanbod van winkels in het centrum van Oost-Souburg heb je alles bij de hand.

In Souburg Noord wordt gebouwd in harmonie met de natuur. Door gebruik van natuurlijke afwerking en duurzame materialen wordt de natuur zo min mogelijk belast en gaat de wijk op in de groene omgeving. Alle woningen zijn gasloos, zeer goed geïsoleerd en uitgerust met een warmtepomp. Zo kun je onbezorgd en comfortabel genieten zonder onnodige belasting voor de natuur en jouw portemonnee.

Momenteel staat enkel het aanbod van projectontwikkelaar AM online, dit betreffen de appartementen en de twee-onder-een-kapwoningen. Het actuele aanbod in vrije kavels volgt januari 2021.De rij- en hoekwoningen en de levensloopbestendige (water-)woningen van projectontwikkelaar Ontwikkel de Toekomst komen februari 2021 online.

Nu alvast meer informatie? Download dan de brochure(s) of neem contact op met Schinkel de Weerd Makelaardij.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Souburg-Noord
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 83 beschikbaar
Prijs
€ 213.000,- tot € 499.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden