Claverveld II

Vlissingen - Groot-Abeele
Actueel aanbod

€ 179.500,- tot € 645.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 189m2
Kaveloppervlak
140 - 773m2
Inhoud
436 - 753m3

Over dit project

Wonen in het groene hart van twee boeiende steden. Claverveld is Vlissingen, laat daar geen onduidelijkheid over bestaan. Vanuit de polders grenzend aan de wijk is de Sardijntoren aan de Vlissingse boulevard te zien en aan de andere horizon prijkt de Lange Jan in Middelburg.
Lommerijke fietspaden of het Bunkerpad met uitzicht op de landerijen brengen je per fiets vlot in het centrum van beide steden. Of je zet koers naar de boulevard, de stranden, duinen en bossen? Dagelijkse boodschappen? Die doe je direct om de hoek in Papegaaienburg. Wie één kilometer rijdt heeft keuze te over, al voorzien wij dat u graag even wandelt of de fiets pakt: over de draaibrug naar Oost-Souburg voor het winkelaanbod of het NS-station. De bewoners genieten uiteraard van het brede cultuurprogramma en alle culinaire heerlijkhedne op Walcheren. Basis- en middelbare scholen en een tweetal gezondheidcentra zijn vlakbij, net als vele sportvoorzieningen. ze boffen maar; die Clavervelders!


Achter Claverveld schuilt een visie vol ambitie. Het succes van de nog maar net opgeleverde eerste fase maakt de ontwikkelaars en Gemeente eensgezind in een nieuwe uitdaging. Eén die rust op drie peilers: Energie, Klimaatadaptief en Gezond & Gelukkig leven. Ieder ontwerp voor de nieuwe w?k is geïnspireerd op deze drie waarden. Zo is Claverveld door het optimaal genereren en maximaal besparen van energie b? na energieneutraal en voldoet daarmee ruimschoots aan alle normen. Veel aandacht voor groen in de w?k en voor de b? zondere verbinding met de natuur die haar omringt maakt Claverveld tot de groenste en een van de duurzaamste w? ken van Zeeland! Allemaal oplossingen die b? dragen aan gezond én gelukkig leven. Daarnaast zet Claverveld hoog in op diversiteit in de wijk; verschillende woningen in een buurt die uitnodigd tot samenkomen, samen dingen doen en beleven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Claverveld II
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 83 beschikbaar
Prijs
€ 179.500,- tot € 645.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vlissingen.

Aanmelden